Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

MEI-AL Technology heeft zich ertoe verbonden de aluminiumprofiel oppervlaktebehandeling industrie te dienen met haar sterke technische kracht, uitstekende productie en verwerking,wetenschappelijke beheersmethoden en uitstekende beheersstijlDe belangrijkste productie: anodisering, kleur, elektroforese productielijn, de produkten zijn voorzien van een speciale hoogvermogen silicium regelaar, hoogvermogen hoogfrequente schakelkracht apparatuur,apparatuur voor elektrophoresiswerkplaatsen voor zuiver water ((RO-machines), raffinageapparatuur, elektrophoretische verfherstelapparatuur, elektroforese-hardingsovens, laad- en losmachines,1T+1T professionele anodiserende kranen,Anodiserende tanktemperatuurregelsysteem en automatisch regelsysteem voor de productielijn, enz.

In onze voortdurende inspanningen en de steun van onze partners in de industrie heeft MEI-AL Technology uitstekende prestaties behaald en handhaaft het nog steeds een snelle ontwikkelingssnelheid.Met de operationeel geest van “Professional”, Conception, Integrity, Co-win, MEI-AL Technology zal u uitstekende producten en perfecte diensten leveren, in het gewortelde concept van Growing Up with You!

 

PDF Gallery_20240719_102320.pdf

 

 

Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.


 

 

Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.

Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.

Geschiedenis

MEI-AL Technology heeft zich ertoe verbonden de aluminiumprofiel oppervlaktebehandeling industrie te dienen met haar sterke technische kracht, uitstekende productie en verwerking,wetenschappelijke beheersmethoden en uitstekende beheersstijl.

In onze voortdurende inspanningen en de steun van onze partners in de industrie heeft MEI-AL Technology uitstekende prestaties behaald en handhaaft het nog steeds een snelle ontwikkelingssnelheid.Met de operationeel geest van “Professional”, Conception, Integrity, Co-win, MEI-AL Technology zal u uitstekende producten en perfecte diensten leveren, in het gewortelde concept van Growing Up with You!

 

 

 

2011- Opgericht Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.

Begonnen met de productie van anodiserende productielijn

 

2012- de toevoeging van twee productielijnen als gevolg van de uitbreiding van de markten.

 

2013-Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Verplaatst naar een nieuw kantoorgebouw vanwege uitbreiding.

 

2014- Het plannen van onze eigen buitenlandse handelsmaatschappij om de wereldmarkt te exploiteren.

 

2015-Onze producten worden veel verkocht op de binnenlandse markt.

 

2016- de markt van Zuid-Azië, onze producten genereerde jaarlijkse omzet is meer dan $ 30 miljoen.

 

2017-Anodiseringsproductielijnis met succes ontwikkeld en verkocht.

 

2018-AnodiseringsproductielijnDe kwaliteit en technologie van onze producten worden sterk aanbevolen door onze wereldwijde klanten.

 

2019-Een fabriek in Vietnam opgericht.

 

2020- Het uitbreiden van ons verkoopteam voor het leveren van onze gekwalificeerde producten aan meer klanten over de hele wereld.

 

2021-Er is een groot aantal klanten die de fabriek in Vietnam bezoeken.

 

2022- Een stabiele en soepele ontwikkeling.

 

2023- We breiden ons verkoopteam weer uit voor de ontwikkelingsbehoeften van ons bedrijf.

 

2024- Veel team.leiderom ons bedrijf te bezoeken om te communiceren en meer te weten te komen over de producten.

Dienst

Themaconcept: praktische toepassing van wetenschappelijke en technologische kennis die energiebesparend is en de uitstoot vermindert.

Bedrijfsfilosofie: Concentreer je op de ontwikkeling van Alcoa-technologie en behandel eervolle gasten van over de hele wereld.

Ondernemersgeest: eenheid, waarheidszoekendheid, innovatie en ontwikkeling.

Waarden: Integriteit, win-win, technologie gebruiken om de waardigheid van Alcoa-mensen te schrijven.

Het concept van talenten: alle rivieren kunnen in de zee worden geplaatst, en de draken kunnen opstijgen;

 

De bedrijfscultuur is een sleutelfactor voor het concurrentievermogen van een onderneming en is tevens een krachtige interne drijvende kracht voor de ontwikkeling van een onderneming.De duurzame ontwikkeling van Alcoa profiteert van het nationale hervormings- en openingsbeleid van de partijAlcoa heeft in de loop der jaren een unieke bedrijfscultuur gevormd.

 

Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.

Ons Team

Ons team heeft hard gewerkt en een lange weg te gaan.We zouden de persoonlijke waarde mengen in de langetermijnwaarde van het bedrijf om samen de mooie toekomst te creëren..

 

Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.Guangdong MEI-AL Technology Co., Ltd.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Qi
Tel. : +86-18675161888
Fax : 86-757-8109-8395
Resterend aantal tekens(20/3000)